“Maqedonia Bllokon” lajmëron që sot gjatë periudhës 13:00-15:00 do të bllokojë drejtimin e rrugës Kërçovë-Ohër, njofton tv21.

Bllokada, siç është theksuar nga “Maqedonia Bllokon”, është në kuadër të aktiviteteve për protesta dhe bllokada edhe jashtë Shkupit, për të parandaluar ndryshimin e Kushtetutës.