Tashmë telefonat celularë janë pjesë thelbësore në jetën e njeriut.

Por ekspertët thonë se rrezatimi i tyre lë shumë pasoja, sidomos te meshkujt nëse e mbajnë telefonin në xhep.

Rrezatimi i telefonit celular mund të ndikojë në fertilitetin mashkullor.

Sado që kjo nuk është krejtësisht përfundimtare, sepse në cilësinë e spermës ndikojnë edhe faktorë të tjerë, ekspertët shtojnë se kjo është një nga rreziqet që e shumta.

Prandaj meshkuj, tregoni kujdes dhe gjejini vend tjetër celularit tuaj.