Përvec atyre me makina, motoçikleta dhe biçikleta, organizohen poashtu edhe gara me kamionë në kërcim.
Madje ato janë mjaft mbresëlënëse për t’i shikuar dhe mbledhin një numër të madh njerëzisht.

Njëra ndër to është edhe kjo, që shfaq një kërcim të jashtëzakonshëm të këtij kamioni.

Artikulli paraprakMiss Universe Kosova ngec kur flet për vendin, përsërit të njëjtat gjëra (VIDEO)
Artikulli tjetër“Serbia ka filluar të përdor Maqedoninë për të futur mallra në Kosovë”