Gazetari i njohur shqiptar nga Maqedonia, Reshat Kamberi ka publikuar sot video dhe foto nga Maja e Gurit, që gjendet sipër Kolçanit, në Kitkë, Komuna e Studençanit(Shkup).
Ndërsa Shkupi ngulfatet nga ajri i ndotur, ai publikon pamje nga një vend i bukur i tokës shqiptare, me ajër të pastër dhe me pamje të jashtëzakonshme të peisazhit përreth./TetovaNews.