Gjuetarët shqiptarë janë shumë të zellshëm në terren, po edhe në rrjetin social.

Ata vazhdimisht postojnë video dhe foto nga aktiviteti i tyre nëpër male, në kërkim të gjahut.

Në vazhdim keni disa video të publikuara sot nga Rametullah Sherifi, gjuetar nga fshati Grupçin i Komunës së Zhelinës: