Elhamdulilah / Ne u nisem

Pas nje viti per plote me aktivitete humanitare ne sot u nisem per ne Mekke dhe Medine UMRAH

Nje falenderim te veçante per vellaun Mevlan Kurtishi i cili me zgjodhi musafir nderi ne kete udhetim

Falenderojm edhe kompanin Shpejtimi Tours i cili na siguroj transportin nga Prizreni deri ne aeroportin e Shkupit falas.

Falenderojm Restorant ‘Kapri’ ne Shkup i cili na nderoj me darke.

Lusim Zotin te kemi Umrah te pranuar.

Hali Kastrati