Një adoleshent rus pati mundësinë që të shijonte një tur privat në avionin e presidentit Vladimir Putin.

Avioni Ilyushin ka kushtuar 500 milionë dollarë dhe është ekuivalenti i ‘Air Force One’.

Arslan Kaikulov, 15 vjeç, pati shansin që të shohë këtë avion si një nder pasi vuan nga një sëmundje e rrallë. Ai është i vetmi person në Rusi që vuan nga kjo sëmundje, e cila bën që t’i rriten tumore të shumta në trup.

Avioni luksoz ka një dhomë takimesh, një dhomë të plotë gjumi, palestër dhe një bar.

Avioni ka edhe pjesë sekrete, të cilat nuk i janë ekspozuar adoleshentit.

Avioni është një luks i vërtetë, me tualet të artë dhe me krevat mbretëror.