Artan Grubi pas emërimit nga organet partiake në mbledhjen e fundit të BDI-së i zgjedhur si sekretar organizativ të integristëve, ka falenderuar të gjithë për besimin e dhënë, ndërsa shton se kjo nënkupton sprovë për të nga lideri Ali Ahmeti.

“Mirënjohës të gjithëve për uratat, faleminderues anëtarëve të këshillit të përgjithshēm si dhe kyesisë për mbështetjen, i sprovuar nga lideri me besimin e dhënë!

Bashkimi ka qenë dhe do të mbetet kryefjala e veprimit tonë shoqëror. Bashkë!”, shkruan Artan Grubi.