Të dashur miq të DW!

Keni kohë një vit të mësoni gjermanishten. Ligji i ri për fuqi punëtore të kualifikuar do të hyjë në fuqi më 1.01.2020. Sot ai u miratua nga qeveria gjermane, por duhet të kalojë në parlament, pra Bundestag e më pas në Këshillin Federal (Bundesrat).

Artikulli paraprak​Pacolli tregon se si Serbia angazhoi vajza të bukura për të lobuar kundër Kosovës
Artikulli tjetërTë rejat nga Serbia kalojnë natën me shqiptarë dhe me ushtarë të KFOR-it