Ja si u bllokua sot zjarrfikësi nëpër lagjet tona.
APEL deri tek gjithë që jetojmë në kësi lagjesh me rrugica të ngushta (Gazi Babë, Dizhon, Serovë ),duke filluar nga vetja ime dhe gjithë të tjerët, të kemi kujdes ku i parkojmë veturat..Nesër mund të digjet shtëpia ime, por edhe e jotja…Afër 20 min zjarrëfiksi s`ka mundur të lëviz as 20 metra, shkruan në profilin e tij DjRiki Ridvan