Ndonëse ndër shekuj, femrat kanë provuar një shumëllojshmëri metodash për të parashikuar gjininë e fetusit, duket se kalendari i mëposhtëm ka rezultuar më i sakti,
I gjithë informacioni që ju duhet është mosha e gruas shtatzënë dhe muaji i ngjizjes . Bashkojini dy të dhënat në tabelën e mëposhtme dhe në këtë mënyrë do të arrini të gjeni seksin e foshnjes .

Thonë se ky kalendar mund të parashikojë seksin e bebes në 70% të rasteve.

Ky kalendar u zbulua në një varr mbretëror në afërsi të Pekinit dhe kalendari origjinal, i cili është 700-vjeçar, gjendet në Institutin e Shkencës në Pekin, Kinë. Për kinezët, seksi i bebes ishte një çështje shumë e rëndësishme, sidomos për familjet mbretërore të cilat kishin nevojë për një pasardhës mashkull për të mbajtur fronin në familje.

Ky grafik është thjesht argëtues, por nuk është 100% i sigurt dhe as i provuar shkencërisht.

Artikulli paraprakBashkësia Lokale e Sllatinës ka një lajm urgjent për fshatrat e Komunës së Tearcës
Artikulli tjetërPamje e sotme ekskluzive nga Gurgurnica dhe disa shënime për këtë fshat malor të Tetovës (VIDEO)