Mediat disa herë e kanë komentuar vajzën e Mahmut Feratit, Argjenden. Ajo duket e ëmbël, natyrale dhe fare e imponueshme.
Ndryshe nga të rejat e tjera, Argjenda përherë shfaqet modeste, pa grim të tepërt dhe përkundër kësaj duket mjaft bukur.

Shumë kush pyet se përse Argjenda nuk i hyri muzikës, siç kanë bërë vajzat e shumë këngëtarëve të tjerë. E, ndonëse ajo nuk këndon, është e përgatitur për këtë profesion, shkruan “Kosovarja”.

Ndoshta nuk e dini, por Argjenda ka studiuar për muzikë. E, se a do të këndoj në të ardhmen, mbetet për tu parë.