Ajo është adhuruese e madhe e natyrës, të cilën e shijon dhe e shfrytëzon për të bërë fotografi.

Duke përdorur “armën” e saj kryesore, zhveshjen, Sara Underwood, një prej modeleve më të popullarizuara në Instagram, vazhdimisht provokon gati 9.2 milionë ndjekësit e saj.

Ka vizituar çdo cep të botës dhe na njeh me të gjitha vendet me të bukura të saj.


Bali, Indonesia
Olympia, Washington
John F. Kennedy Presidential Library and Museum

Morocco

Laguna Beach, California

Santorini Greece

Bali, Indonesia

Iceland
Bali, Indonesia
Delicate Arch

The Toadstools-Off Road

Për më shumë foto dhe video vizitoni profilin e saj në Instagram:https://www.instagram.com/saraunderwood/