Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, në kuadër të Programeve ndërkufitare Shqipëri-Maqedoni respektivisht IPA fondeve, komuna jonë nënshkruajti Memorandum bashkëpunimi me komunën e Peqinit të Shqipërisë.

Komuna e Zhelinës dhe Peqinit, u dakorduan që bashkarisht të aplikojnë në projektet e sferës së Turzimit dhe Kulturës.

Komuna e Zhelinës do të prezantohet me Projektin e Shtëpisë së kulturës në Zhelinë dhe Festivalin e trashëgimisë kulturore.