Në Alaska ka ndodhur diçka e pazakontë!

Një ari dhe një qen janë bërë shok të ngushtë, pasi që tërë kohën luajnë mes vete.

Këtë e shohim në një video e cila po qarkullon në rrjetet sociale dhe po cilësohet shumë e veçantë, për shkak të nuk i takojnë as llojit të njëjtë të kafshëve apo nuk janë as të përafërta.