Banorët e lagjes Dizhon të Shkupit akohen se prej dy javësh kanë mbetur pa rrymë. Gjatë një ankete që zhvilloi ekipi i portalit Lajm.tv në këtë vendbanim, banorët janë ankuar për kushtet katastrofike dhe neglizhencën e autoriteteve.