Gjatë gjithë vitit që po lëmë pas nga Arabia Saudite kanë ardhur lajme për përmbytje të mëdha në disa zona të saj për shkak të rreshjeve të shumta të shiut dhe të breshrit.Në një zonë të vendit u krijua edhe një liqen në shkretëtirë, tansmeton Tetova News.


Në shkretëtirën e rajonit të Riadit gjithashtu pati një seri përmbytjesh, po prej atje vjen kjo pamje që tregon se si atje tani është rritur bari dhe kanë çelur lulet, është krijuar një oazë e vërtetë në shkretëtirë.

Ja pamjet e oazës së re të krijuar në shkretëtirën arabe, në krahinën e Riadit: