Me moton “Duam ajër të pastër”, Shoqata Eko Gv ka organizuar një protestë kundër ndotjes alarmante të ndotjes në këtë qytet.

Shoqata ka për qëllim organizimin e protestave dhe vetëdijësimin e qytetarëve për ambient të pastër.

Në vazhdim keni kronikën nga protesta në Gostivar: