Hasanbegu: 15.000 Banorë
Haraçina: 20.000 Banorë
Gjithsej: 35.000 Banorë
– Asni Spital, Qerdhe për Femije,
Shkolle e Mesme, Rruge të Ndertuara,
Ndriçim te Rrugeve, Pastrimi askund Buxheti 0.00 Ne dy Vende të Mbushur me Shqiptarë..

Bravo ju qe jeni Kshilltarë na Muret nqaf 🤔..
Fajtori me i madh është që 18 vite në Pushtet dhe na la në Harrese .. Selam
Një Kanall qe lidh Hasanbegun bashk me Haraçinen nuk jan në gjendje për ta Ndertu këte Projekt. Të dy Komunave ..