Kur kryeministri Edi Rama filloi atë që quhet dalja e fundit publike me gazetarët për vitin 2018, dhe kur na ndajnë vetëm pak orë nga ndërrimi i viteve, studentët e universiteteve publike i kujtojnë me një mesazh, Ramës dhe i tërheqin vëmendjen politikës dhe jo vetëm se cila është pritshmëria e tyre për vitin 2019.

Duke shpalosur një banderolë të madhe para Kryeministrisë, ata kanë uruar shqiptarët që për vitin 2019 të kenë një kryeministër që e do Shqipërinë.