Për 12 muajt e ardhshëm, Baba Vanga ka parashikuar një vit “të zymtë dhe të mjerë” që do ta çojë popullin në mjerim.

Baba Vanga e ashtuquajtur “Nostradamus i Ballkanit” për parashikimet e saj, ka bërë parashikimin e saj për vitin 2019.

Sipas Baba Vangës, një mega-cunami, e ngjashmem me katastrofën e vitit 2004, do të godasë Azinë, një meteor do të binte në Rusi, ndërsa Donald Trump do të sëmuret me një sëmundje misterioze, duke e lënë atë të shurdhër.

Deri më tani skeptikët janë tallur me parashikimet e saj por një pjesë e mire e tyre kanë parashikuar vërtet ato që kanë ndodhur.

Baba Vanga, i lindur Vangelia Gushterova, vdiq në vitin 1996, në moshën 85 vjeçare, por kishte krijuar një reputacion të njohur në vendin e saj në Bullgari deri në kohën e vdekjes së saj.