Nëse ende nuk keni dëgjuar emrin Vildan Uka, me siguri do ta dëgjoni së shpejti. Portieri me prejardhje nga Raveni i Gostivarit po ngjitet majave të suksesit, si në kombëtaren e Maqedonisë, ku luan në kombëtaren U 19, poashtu edhe në Fc Winthertur. Për sukseset e arritura në karrierë, ai falënderon edhe Akademinë e futbollit shqiptar dhe udhëheqësin e saj, Bekim Ameti.