Ora 7 na sjell një storie për sportistën e vitit 2018 të Kosovës dhe lirisht mund të themi se ajo është mbretëreshë e sportit kosovar për këtë vit.

Gazetarja Shqipe Berisha e cila sjell profilin për xhudisten.