“Shqiptarët për shqiptarët” janë në banesën e vjetër të familjes Cuko.

Ne nuk kemi pasur asnjëherë shtëpi tonën, këtu jetojmë me qira.

Elvisi: Ju keni edhe shumë borxhe nëpër dyqanet rrotull! Eja dalim, ne nuk duam më lot hidhërimi. Eja Luis dalim do shkojmë diku!

Shitësi: Këto janë borxhet e familjes, por disa para ja kam falur!

Fatma shleu të gjitha borxhet e familjes nëpër dyqanet përreth. Fatma dhe Elvisi shoqërojnë familjen në banesën e tyre të re të dhuruar nga shqiptarët. Erjona nuk mund ti mbajë lotët nga emocionet.

Elvisi: Si të duket shtëpia e re?

Erjona në lot: Nuk e kam ëndërruar më para një shtëpi kaq të bukur.

Fatma: Eshtë shtëpia juaj ta gëzoni, këta 5 yje e meritojnë!

Erjona: I ka lot gëzimi, faleminderit shqiptarëve që kanë kontribuar për këtë shtëpi që do rris 5 fëmijët e mi. Kjo është një mrekulli!

Një surprizë ishte dhe për kryefamiljarin Gentin i cili nuk e priste këtë surprizë të organizuar nga stafi.

Elvisi: Ne gëzohemi bashke me ju! Kur shqiptarët janë bashkë kjo tregon që ne bashkë mund të bëjmë mrekullinë!

Elvisi njoftoi se familjes i janë akorduar 300 mijë lekë pension për dy vjet nga një zonjë. Shikoni videon për të parë reagimin e familjes.

Po ashtu edhe Erjonës i gjendet sërish punë në call center.