Home Aktualitet Maqedonia e Veriut Kasami nga Gostivari: Nëse duan maqedonasit Republikë Europiane, le ta votojnë Blerim...

Kasami nga Gostivari: Nëse duan maqedonasit Republikë Europiane, le ta votojnë Blerim Rekën

1
0

Kasami nga Gostivari: Nëse duan maqedonasit Republikë Europiane, le ta votojnë Blerim Rekën

Sonte tubimi i radhës i partive opozitare BESA dhe ASH në përkrahje të kandidaturës të pavarur të profesor Blerim Rekës, është mbajtur në qytetin e Gostivarit.

Krerët e dy partive opozitare përcjellën mesazhin se duhet përkrahur kandidatura e Blerim Rekës sepse është më e duhura dhe model që iu duhet qytetarëve të Maqedonisë së Veriut.

Kasami theksoi se opozitën shqiptare mundohen ta degradojnë, duke thënë se nuk janë në rrugën e duhur.

“Iu them, ne jemi në rrugë të drejtë, pas nesh dhe Blerim Rekës qëndrojnë shqiptarët”, theksoi Kasami.

Ai më tej ka shtuar se nesë maqedonasit e duan një republikë eurpiane edhe maqedonasit duhet ta votojnë Blerim Rekën.

“Nëse ata duan një Republikë Europiane, këtë më së miri di ta bëj Blerim Reka dhe iu them se edhe maqedonasit duhet ta votojnë konceptin e Blerim Rekës”, përfundoi Kasami.

Previous articleReka nga Gostivari: Shqiptarët jo të drejta me përqindje, por të drejta natyrore që i takojnë
Next articleKasami nga Gostivari: Nëse duan maqedonasit Republikë Europiane, le ta votojnë Blerim Rekën