Anëtari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Gani Geci, i ka ofruar ndihmën e tij kandidatit për kryemisnitër, Albin Kurtit, pas kërcënimit që iu bë nga llogaria e Facebook’ut të një kandidati për deputet në zgjedhjet e fundit nga koalicioni Nisma-AKR-PD, njëherësh edhe anëtar i Nismës.

“Unë kurrë LDK-në dhe as ideologjinë time djathtiste nuk e ndërroj, por duke e parë pozicionin e tij të ngjashëm me timin në kohën e pas luftës, nëse i duhet ndihma ime Albin Kurtit, unë do ta ndihmoja me dëshirë”, ka shkruar Geci.

Haxhi Hoti, anëtari i Nismës Socialdemokrate bërë një kërcënim për Albin Kurtin. Ai e ka nisur shkrimin duke e krahasuar Kurtin me presidentin amerikan John F. Kennedi, i cili ishte vrarë gjatë mandatit sa ishte president.

“John F. Kennedy Ishte interes i popullit amerikan që të jetë President, por nuk ishte interes i shtetit amerikan që të jetë President”, ka shkruar Hoti.

LEXO EDHE: