Dje (12 janar), në ora 07 e 45 minuta, 24-vjeçarja nga Gostivari, në Sektorin për Punë të Brendshme-Tetovë ka denoncuar se ish-bashkëshorti i saj 26-vjeçar, me të cilin nuk kanë qenë të kurrorëzuar, në disa raste e ka sulmuar dhe keqtrajtuar fizikisht dhe e ka kërcënuar me jetë,njofton SPB Tetovë, transmeton Tetoa News.
I denoncuari rreth orës 09 e 20 minuta, vetë është paraqitur në Stacionin policor në Gostivar dhe punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

LEXO EDHE: