Në emisionin “Mos i fol shoferit” në Rtv Ora, ka qenë i ftuar Ermal Mamaqi , i cili së fundmi pret të lancojë premierën e filmit të tij më të fundit “I love Tropoja” në 29 janar në Pallatin e kongreseve.

Gjatë intervistës, Dembacaj e ka pyetur për një film të tretë duke pasur parasysh suksesin e “2 gisht mjaltë” dhe tashmë siç duket dhe “I love Tropoja “ po ndjek të njëjtën rrugë .

Rudina Dembacaj: Në filmin e tretë do ketë yllin e ftuar Amarda Toska?

Ermal Mamaqi: I kam thënë Amardës hajde , hajde nuk do të vijë.

Rudina Dembacaj: Hajde , Hajde ?

Ermal Mamaqi: Amarda performon më mirë në kuzhinë, nuk e di, nuk i dihet, por nuk është se ka qejf të duket në kinema.