Ashtu siç është thënë edhe më parë, kryeministri Edi Rama do të jetë pjesë e filmit “I love Tropoja”, të Ermal Mamaqit. Kreu i qeverisë luan rolin e dajës së dhëndrit, rol i luajtur nga vetë Ermali, dhe që në film quhet Landi.

Pak para premierës së filmit është zbuluar një pjesë disa sekondëshe, ku shfaqet kryeministri Rama si asnjëherë më parë.

“S’ka bir none dhe k*rve…”, kryeministri Edi Rama siç nuk e keni parë ndonjëherë: Kush i bën presion çunit tonë?

Ndërsa nipi i tij po martohet, Rama ndërpret dasmën dhe thotë: “S’ka bir none e bir k*rve ta martojë Landin me zor. Kush i bën presion çunit tonë këtu?”