Këtë javë N’Kosovë Show ishin te ftuar Shkumbin Demaliaj i AAK-së. Ai tha se kjo qeveri është e zorit dhe se politikat e VV-së janë tipike komuniste.

“Çdo gjë rrënuan për të ardhur në pushtet”, tha ai.

Mysafire i dytë ishte edhe Milaim Zeka, që tha se taksa duhet hiqet menjëherë pasi këtë po e kërkojë amerikanët dhe “jo vetëm taksa po çdo gjë që kërkon Amerika duhet të bëhet në Kosovë!”

Tutje ai tregon arsyen pse mendon që Kurti ka filluar qeverisjen në mënyrën më të mirë.