Stresi, përdorimi i kimikateve, ekspozimi në rrezatimet e dëmshme, ndotja apo edhe sëmundje të caktuata, janë disa nga shkaqet kryesorë që çojnë në dobësimin dhe më pas rënien e flokut.

Si për femrat ashtu edhe për meshkujt, rënia e flokëve është një shqetësim mjaft serioz, i cili vjen në rritje me kalimin e viteve. Gjithashtu, thuhet se rënia e flokut jo në çdo rast është problematike, pasi humbja e deri në 100 fije në ditë konsiderohet si normale dhe nuk përbën shqetësim.

Por tashmë ky nuk duhet të jetë një problem.

Një produkt që iu vjen në ndihmë të gjithë personave, femrave dhe meshkujve që vuajnë nga rënia e flokut, është Crescina. Ky është një produkt zviceran, i cili në vendin tonë vjen falë Rejsi Farma, kompania lider në tregun farmaceutik në Shqipëri, në partneritet me Labo.

Crescina nuk është thjesht një produkt kundër rënies së flokut, pasi iu siguron flokë të rinj. Shton dhe rrit flokët tuaj duke mbushur çdo hapësirë boshe. Prandaj meshkujt nuk kanë nevojë që të kompleksohen nga pamja e tyre, pasi ky produkt do ju shpëtojë njëherë e mirë nga ky shqetësim.

Edhe për ju femra që keni probleme me flokët që ju janë dëmtuar nga trajtimet e shumta me bojra, Crescina iu shton, ushqen dhe rivitalizon flokun tuaj.

Produktet Crescina nuk paraqesin efekte anësore të veçanta, pasi janë të përgatitura për përdorim të jashtëm. Në rastin e personave që vuajnë nga alergjia, gjithmonë këshillohet të aplikoni produktin në një zonë të vogël siç është, për shembull, pjesa e pasme e dorës dhe të prisni gjysmë ore para se të aplikoni përgatitjen në lëkurën e kokës.

Për flokë të shëndetshëm mos harroni, vetëm Crescina.

Shiko videon këtu:

Këtu janë disa foto ku tregon efektet e Crescina-s: