Mjeku personal i Enver Hoxhës tregon pse vendosi të botojë historitë e “Kremlinit shqiptar”

0
Prof. Isuf Kalo vjen në një rrëfim për Bllokun, botim i UET PRESS. Pse e shkroi këtë libër dhe raportet e tij me ish-udhëheqjen...

“Zgjidhja për Kosovën pa SHBA dhe Rusinë dhe mundësia e ndryshimet të kufijëve”

0
Wolfgang Petritsch flet për mundësinë e zgjidhjes përfundimtare të statusit të Kosovës dhe raportet Kosovë-Serbi. Petritsch nuk përjashton mundësinë e ndryshimet e kufijëve –...

Lajmet e fundit