Një psikolog na mëson si t’i ndalim kapriçot e fëmijëve tanë, me një pyetje...

0
Disa këshilla të vlefshme për edukimin e fëmijëve. Nga të gjitha ndjenjat, zemërimi është më i ndërlikuari për t’u zotëruar. Ai kërkon vetëkontroll dhe për këtë...

Lajmet e fundit