30 sëmundjet që prekin shëndetin e njeriut në stinën e verës

0
Temperaturat vazhdimisht të larta, shkaktojnë një ulje të nivelit të kujdesshmërisë së trurit dhe dobësim të madh të kujtesës njerëzore. Jo vetëm dimri na...

Ndërlikimet që shkakton gjakderdhja nga hunda

0
Gjakderdhja nga hunda që në gjuhën mjekësore njihet edhe si “epistaxis” është një fenomen mjaft i shpeshtë që shfaqet pothuajse tek të...

Lajmet e fundit