Garë për Hënën! Kush do mbërrijë më parë mes SHBA-së dhe Rusisë?

0
Në ligën jozyrtare të fuqive kryesore të hapësirës desh u fut së fundi edhe Izraeli. Por ky vend nuk arriti të kthehej në një...

Lajmet e fundit